FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Frequently asked questions

Hoe weet ik dat mijn bestelling succesvol is geplaatst?


Als uw bestelling succesvol is, ontvangt u binnen een aantal minuten een geautomatiseerde bevestiging van uw bestelling. Check voor de zekerheid ook even in uw ongewenste e-mail mocht u niets ontvangen hebben.
Kan ik mijn bestelling in de winkel afhalen?


Ja u kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel te 's-Hertogenbosch. Wilt u gebruik maken van deze optie? Kies dan tijdens uw check-out voor de optie afhalen in de winkel. U ontvangt een e-mail van ons zodra uw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden.
Kan ik mijn bestelling volgen?


Ja, u kunt uw bestelling volgen door de track&trace link te gebruiken die per e-mail wordt verstuurd, zodra uw bestelling is verwerkt.
Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?


Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel postbedrijven, zoals PostNL, vertragingen ondervinden. Hierdoor kan het voorkomen dat de levertijd afwijkt van onderstaande levertijden. Wij vragen uw begrip hiervoor. Indien u na 5 dagen geen nieuwe updates over uw bestelling heeft ontvangen vragen wij u om contact met ons op te nemen. Een bestelling wordt zo snel mogelijk door ons verwerkt. In de regel ontvangt u uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen op uw leveringsadres. Tijdens sale en/of vakantie kan deze levertijd oplopen.
Kan ik mijn afleveradres wijzigen?


Wanneer een bestelling succesvol is geplaatst, is het niet langer mogelijk om uw bezorgadres te wijzigen. Als u een verkeerd adres heeft opgegeven bij het plaatsen van een bestelling, raden wij u aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.
Is het veilig om online te betalen?


Ja Finds Outlet maakt gebruik van een beveiligd betalingssysteem om e betaling van uw bestelling te verwerken.
Retourneren van producten


Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop via Finds Outlet. Voldoet uw aankoop toch niet aan de verwachtingen, dan kunt u binnen 14c dagen na aankoop retourneren of ruilen. Passen mag wel, maar heeft u het artikel gedragen of is het beschadigd, dan is ruilen of retourneren niet mogelijk. Bovendien nemen wij het artikel uitsluitend retour als de originele labels en prijskaartjes er nog aanzitten. U betaalt zelf de retourkosten voor uw bestelling.
Hoe werkt het ruilen of retourneren?


U ontvangt een retourformulier bij uw bestelling, dit formulier vult u volledig in en stuurt u samen met het product naar: Webshop Finds Outlet Verwersstraat 1 5211HS 's-Hertogenbosch Nederland U vindt een apart formulier met het retouradres bij uw bestelling. Het is ook mogelijk om bij een van onze winkels te retourneren of te ruilen.
Wat is de procedure bij het ontvangen van een verkeerd artikel?


Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer verkeerd gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Neem voordat u het artikel retour stuurt, contact op met onze klantenservice via findsoutlet@gmail.com. Uitereaard zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk en kosteloos het goede artikel ontvangt.
Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terug krijg?


Na ontvangst van het pakket, zorgen wij voor een correcte afhandeling en zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort worden op uw rekening. Mocht er in het geval van ruilen een prijsverschil zijn, zal er een verrekening plaatsvinden. Indien u producten dia via onze webshop zijn gekocht heeft geretourneerd, bewaar dan uw verzendbewijs van het postkantoor, zodat het mogelijk is om de retourzending terug te vinden. Finds Outlet neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is gegaan.

© 2020 by Finds 

  • Black Instagram Icon